Pula, Banjole, Kamik 18b
RÖFIX AC-CONTACT TEMPO Višenamjensko ljepilo za montažu RÖFIX AC-CONTACT TEMPO Višenamjensko ljepilo za montažu
Proizvođač: Rofix

Elastični, 1 komponentni akrilni material za ljepljenje sa "brzom" početnom prionjivosti.

Kao montažno ljepilo sa visokom vlažnom prionjivosti.

Lijepljenje uglova izolacijskih ploča kod velikih debljina izolacije (npr. EPS, pluto, itd.).

Za udvostručavanje malih površina izolacijskog materijala (npr. EPS-F, EPS-P, pluto, mineralna pjena, mineralna vuna i sl.). Nije pogodno za velike površine.

Za lijepljenja koja nisu kruta, i za površine koje ne upijaju gdje je potrebno trenutno prianjanje na mokro (npr. lijepljenje letvica za podnožje na izolacijskim fasadama, također na unutarnjim zidovima, na plastične profile kao npr. završne letvice na stropovima ili metalni profili kao npr. zaštitni kutnik od plemenitog čelika itd.) Zamjenjuje i izolacijske mase od akrila iz tube.

Materijal se može upotrijebiti na vanjskom području za ljepljenje pločica na podnožju. treba obratiti pozornost na rad na suhoj podlozi i do potpunog isušivanja ne smije doći u kontakt sa vodom (npr. kiša).

Proizvod je opremljen samo sa jednim sredstvom za konzerviranje i zbog toga se ne preporučuje korištenje u svrhu izolacije. Postoji opasnost od gljivica. Uz to, masa nije dovoljno elastična da bi se upotrijebila kao izolacijska masa i ne može pratiti rad fuga.


šifra
 
Cijena
 
RÖFIX AC-CONTACT TEMPO Višenamjensko ljepilo za montažu