O nama

Izgrađen i oblikovan obiteljskim vrijednostima, poduzeće MAGO proizvod je neumornog zajedničkog rada i truda.

Započeli smo 1997. godine kao malo poduzeće, a danas, 19 godina kasnije, na početke gledamo sa zadovoljstvom jer znamo da smo tada postavili čvrste temelje za dugogodišnje uspješno poslovanje.

Proširili smo skladišni prostor s početnih 1500 na današnjih 5000 m2. Obiteljsko smo poslovanje proširili na današnjih 14 zaposlenika. Godine 2007. započeli smo s proizvodnjom fert gredica koju prati usavršavanje i prilagodba najnovijoj tehnologiji proizvodnje. Sve to doprinijelo je povećanju kapaciteta proizvodnje i proširenju proizvodnog asortimana.

Proizvodnja gredica čini osnovu u prihodima našeg poduzeće. Ulaganje u proizvodnu djelatnost doprinijelo je da naš proizvod bude prepoznat kao najbolji izbor na tržištu, uz savršen omjer cijene i kvalitete.

Osim fert gredica, u ponudi imamo i široku paletu drugog građevinskog materijala. Opekarski proizvodi, drvena građa, fasade, građevinska kemija, ljepila, izolacijski proizvodi, gipsane ploče, crjepovi i krovna oprema, armatura, armaturne vilice samo su neki od proizvoda iz našeg asortimana. A kako bismo zadovoljili potrebe svakog našeg klijenta, u našu smo ponudu uveli i usluge miješanja žbuke te unutarnjih i vanjskih boja. Svi proizvodi koje nudimo našim kupcima imaju odgovarajuću tehničku dokumentaciju. Time direktno, kao mala cjelina, utječemo na uvođenje reda na tržište građevinskog materijala.

Kvalitetu 18-godišnjeg poslovanja poduzeća Mago prepoznao je veliki broj kupaca. Danas se možemo pohvaliti s više od 300 partnera koji su nam ukazali svoje povjerenje.

Tvrtku smo izgradili upravo zahvaljujući povjerenju kupaca i partnera te kvaliteti proizvoda i usluga po čemu smo naširoko poznati. U posljednjih 19 godina ulagali smo u tehnologiju i prostor kako bi svaki naš kupac dobio kvalitetnu uslugu, sve potrebne informacije pri odabiru potrebnog građevinskog materijala uz pristupačnu i pri tom najpovoljniju moguću cijenu.

Želja nam je da naš rad i stručnost prepozna još širi krug budućih klijenata i da kvaliteta naših usluga dopre i do najudaljenijih krajeva naše zemlje. Mi radimo, stvaramo, podižemo kvalitetu na zavidne razine, a sve s ciljem da zadovoljimo potražnju svakog kupca. Jer vi ste nam najvažniji!

Ovdje smo zbog Vas i radi Vas i na tome Vam se ovim putem od srca zahvaljujemo!

 

 

Brandovi